Ervaringen van

Arjo is sinds 1 januari jl. onze vaste partij voor alle tuinonderhoud en snoeiwerkzaamheden.
Voorheen werd e.e.a. deels al door Arjo en deels door de Permar (sociale werkplaats) uitgevoerd.
Voor Moba is het van belang dat we naast een keurig onderhouden tuin ook belangrijk dat we als bedrijf midden in de samenleving staan.
Daar waar mogelijk werk laten uitvoeren door sociale werkplaats mensen hoort dus daarbij.
Voor ons is het fantastisch dat Arjo hoveniers dit begeleid en aanvult met zeer ervaren medewerkers die ook specialistische werkzaamheden zoals bomen snoeien, onkruidbestrijding en maaiwerk verrichten.
Arjo zorgt er voor dat het hele jaar door onze tuin en het parkeerterrein bij moba er netjes bij staat.
Altijd keurig verzorgd zodat we onze klanten een goede eerste indruk geven.
tevens zeer prettig is dat Arjo altijd proactief werkt zodat we er zelf niet achteraan hoeven te bellen.

referentie opgesteld door: Frank van Gerrevink Hoofd Technische Dienst MOBA


Bij ons nieuwe mooie huis in Radio Kootwijk, hoort natuurlijk een mooie tuin.
Wij hadden totaal geen ervaring met vormgeving, aanleg, producten en kosten; twee groentjes dus…
Arjo valt op door het goed kunnen luisteren en door net die extra stapjes te doen waar een klant blij van wordt. Hij denkt met ons mee vertaalt onze ideeen naar een praktisch ontwerp. En als verrassing blijkt het eindresultaat nog mooier te zijn dan we ons voorstelden.

Betrouwbaar:
Van schets tot eindproduct kregen wij een eerlijk beeld van zijn manier van werken. Hoe lang de uitvoering duurt, wat wanneer gebeurt en wat de kwaliteit van het gebruikte materiaal is. De prijzen zijn helder en vallen nooit hoger uit dan we van te voren afspreken.

Flexibel: Als het nodig is biedt Arjo met plezier, ook in het weekend, zijn hulp aan. Als wij tussendoor vragen hebben, dan belt hij snel terug. Hij is bijvoorbeeld met ons meegeweest om een tuinhuisje uit te zoeken. Ook met het aanleggen van onze tuin, komen we onverwachte problemen tegen. Arjo denkt in oplossingen. Dat stelt ons gerust.

Deskundig: Door de jarenlange ervaring van Arjo heeft hij vaak betere ideeen dan wij, die bovendien ook nog minder kosten. Uit ongeduld willen wij soms meer en sneller dan goed is. Door de deskundige begeleiding van Arjo weten we waar we aan toe zijn en behalen we de mooiste resultaten met onze tuin: gras, struiken, borders, vijver, omheining enz.

Extra: Arjo en zijn team werken netjes en laten na een werkdag alles schoon achter. Daarbij niet te beroerd om bijvoorbeeld geheel kosteloos een extra boom te kappen, een straatje aan te vegen of de grond achter onze tuin aan te harken.

Coen en Jan

Een prachtig resultaat. Hoveniersbedrijf Arjo, bedank!
De hal van onze prachtige basisschool werd omgebouwd tot  een multifunctionele  ruimte.  Daarnaast moest de entree, het schoolplein, de parkeerplaats en de tuin vernieuwd worden.  Na diverse gesprekken heeft het bestuur gekozen voor  hoveniersbedrijf  ‘Arjo’.   Een klein bedrijf, die aangestuurd wordt door  de ‘baas’ zelf.   Dit heeft grote voordelen:   direct contact,  goed overleg,   altijd bereikbaar en geen  ‘8 tot 5’ mentaliteit.  Kortom:  we hebben een goede  keuze gemaakt.  En  het resultaat mag er zijn!  Een prachtige laan,  voorzien van mooie beuken,   leidt naar de hoofdingang.   Het ‘oude PGEM’ huisje werd omsingeld door diverse grassoorten.  Er zijn diverse waterreservoirs in de grond gemaakt, zodat de afwatering goed is geregeld.  We zijn tevreden .  Arjo,  dank voor je goede inzet.

Dhr. A.J. Buijtenhuis (directeur Speulderbrink)
http://www.speulderbrink.nl

Wij zijn in de zomer van 2012 komen wonen in Garderen in het huis ‘’Chez Nous’’ uit 1947 met veel bomen en planten. Het onderhoud aan de tuin was wat achterstallig. Na enkele offertes te hebben opgevraagd kwam Arjo er als beste uit. Hij doet praktische en creatieve voorstellen en de prijs is redelijk.
Goed is dat Arjo stap voor stap werkt: eerst de noodzakelijke aanpassingen zoals bomen weghalen die niet gezond zijn of te dicht op het huis staan, een verwilderd perceel geheel kappen-wegvoeren-egaliseren, het aanleggen van hardhouten terrassen, nieuw grind op de paden e.d.

Daarna volgde het planten van mooie menshoge taxussen als afscheidingswand in het najaar. Als ‘’de sappen niet meer stromen’’ wordt onze oneindig  hoge naaldboom van ca. 100 jaar oud bijgewerkt met behulp van een hoogwerker.  En er volgt nog een lange rij taxussen als afscheidingswand met de andere buren. Het weer levend maken van de vijver en overige zaken zijn nog in de ideeenfase.

Het is fijn dat we met Arjo kunnen overleggen welke tuinwerkzaamheden we makkelijk zelf kunnen uitvoeren en bijhouden.
Tot slot vinden wij Arjo als ondernemer prettig in de omgang. Ook zijn medewerkers zijn netjes en nauwkeurig.

Arnout en Corina van der Maas